Siirry sisältöön

Vuokrausehdot 

SeaFox Oy - Sähköpyörien ja niiden lisätarvikkeiden vuokraus

 1. SeaFox Oy:n (jäljempänä Kauppias) sähköavusteisten polkupyörien vuokrausehdot ja -säännöt sekä säädökset määritellään näissä vuokrausehdoissa, vuokrasopimuksessa sekä Suomen lainsäädännössä. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksen vuokraaja (jäljempänä Asiakas) sitoutuu noudattamaan näitä vuokraukseen liittyviä ehtoja, sopimuksia sekä lainsäädäntöä.
 2. Vuokrattavana olevat sähköpyörät ja niiden lisävarusteet ovat Kauppiaan omaisuutta.
 3. Asiakas voi vuokrata sähköpyörän lisäksi muita lisävarusteita.
 4. Kauppiaan omaisuutta ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.
 5. Vuokrahinta maksetaan etukäteen ennen vuokrauksen alkamista Kauppiaan hyväksymillä maksutavoilla, joita ovat käteinen raha, tilisiirto ja pankkikorttimaksu.
 6. Asiakkaan on todistettava vuokrauksen yhteydessä henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti).
 7. Asiakkaan tulee jättää vuokrauksesta vakuus, joka on joko kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti) ja/tai erillinen rahavakuus. Rahavakuus on 500€, jonka Kauppias voi tehdä varauksen yhteydessä asiakkaan luotto- tai pankkikortilta. Myös käteistä rahaa voidaan käyttää vakuutena. Vakuus palautetaan täysimääräisesti asiakkaalle vuokrauksen päättyessä, kun sähköavusteinen polkupyörä ja mahdollisesti muut vuokralla olevat lisävarusteet ovat palautettu ja todettu Kauppiaan toimesta olevan moitteettomassa kunnossa.
 8. Alle 18-vuotias voi vuokrata Kauppiaan tuotteen/tuotteita huoltajansa seurassa.
 9. Allekirjoittaessaan vuokraussopimuksen, Asiakas on vastuussa kaikista vuokrauksen kohteelle olevista vahingoista sekä katoamisista, joita sähköpyörälle ja/tai lisävarusteille tapahtuu vuokrauksen aikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan sähköpyörille ja/tai lisävarusteille aiheutuneet vahingot niiden todellisen arvon mukaan. Asiakas on täydessä vastuussa kaikista vahingoista, joita vuokrattavana olevalle sähköpyörälle ja/tai lisävarusteille tapahtuu, kun sähköpyörä on tällä vuokrauksessa. Vahingonkorvausvastuu purkautuu, kun tuotteet on palautettu palveluntarjoajalle sovitun mukaisesti ja todettu olevan moitteettomassa kunnossa.
 10. Asiakkaan on palautettava vuokraamansa sähköpyörä ja/tai lisätarvikkeet sovittuna aikana sovittuun paikkaan vuokrauksen päätyttyä. Mikäli Asiakas palauttaa pyörät ja/tai lisätarvikkeet myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, vuokranantajalla on oikeus periä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka. Lisävuokra on 20 € / jokainen alkava tunti.
 11. Asiakas on velvollinen huolehtimaan vuokrauksen kohteena olevasta sähköpyörästä ja muista mahdollisista lisätarvikkeista siten, kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta vuokrattavaa Kauppiaan omaisuutta kohtaan.
 12. Asiakas sitoutuu käyttämään sähköpyörää ja niihin liittyviä lisätarvikkeita vain niille tarkoitetulla tavalla.
 13. Asiakas vakuuttaa ymmärtävänsä, ettei hänellä ole oikeuksia vaatia korvauksia Kauppiaalta henkilö- tai omaisuusvahinkojen sattuessa.
 14. Asiakas ei saa luovuttaa mitään vuokrattavana olevaa tuotetta/tuotteita kolmannelle osapuolelle ilman erillistä sopimista Kauppiaan kanssa.
 15. Asiakkaan on oltava varkauden, ilkivallan, liikennevahingon tai muun vastaavan tapauksen osalta välittömästi yhteydessä Kauppiaaseen (puhelinnumeroon 0400268473) sekä poliisiin (puhelinnumeroon 112) tapauksen selvittämiseksi.
 16. Kauppiaalla on oikeus vuokra-aikana purkaa tämä sopimus, mikäli käy ilmi, että Asiakas ei noudata vuokrasopimuksen ehtoja. Kauppias pidättää oikeuden olla vuokraamatta sähköpyörää ja/tai niiden lisävarusteita ilman selityksiä, mikäli Asiakas ei vaikuta luotettavalta, vaikuttaa kykenemättömältä soveltamaan sopimusehtoja tai huolehtimaan muutoin vuokrattavana olevasta materiaalista.
 17. Asiakas ymmärtää, ettei Kauppias ole missään vastuussa Asiakkaan toiminnasta vuokrauksen aikana. Asiakas toimii täysin omalla vastuulla eikä Kauppias vakuuta asiakkaita henkilö-, omaisuus- tai muiden vahinkojen varalta.
 18. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä Kauppiaalle sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään edeltävänä päivänä. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia vuokrauksen alkamisesta, tulee Asiakkaan maksaa vuokra kokonaisuudessaan Kauppiaalle. 
 19. Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Kauppias irtisanoa vuokrasopimuksen. Irtisanomisesta ilmoitetaan viivytyksettä kohteen vuokranneelle asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Kysy lisää puhelimitse 0400 268473 tai sähköpostilla seafoxhimanka@gmail.com