Osapuolet

Kauppias
SeaFox Kalajoki Oy
SeaKalajoki
c/o Matti Hautala
Kalakuja 6 A 310
85100 Kalajoki

seafoxkalajoki@gmail.com

044 2375884

Asiakas
Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä sekä kauppiaskohtaisia ehtoja ostaessaan tuotteita ja palveluja SeaFox Oy:n Internet-palveluissa.

Varaaminen

Yleiset ehdot

 • Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.
 • Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille.
 • Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.
 • Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.
 • Pidätämme oikeuden muuttaa varausehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varausehtoihin.

Varaaminen

 • Asiakas vastaa siitä että hän tutustuu varauskohteen/-kohteiden kuvaukseen ja ohjeistuksiin sekä varaukseen liittyviin ehtoihin.
 • Asiakkaan tekemä varaus on sitova siinä yhteydessä, kun tilaus-/maksuvahvistus on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 
 • Asiakas maksaa varauksen valitsemansa maksutavan mukaisesti noudattaen maksutavan mukaisia ehtoja. 
 • Varausjärjestelmä lähettää tilaus-/maksuvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 
 • Kauppias ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi. 
 • Kauppias ei anna takuuta siitä, että kohde on tässä tilanteessa yhä vapaa. Mikäli kohde ei ole vapaa, rahat palautetaan tai tilalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista kohdetta.

Varausehdot

Näitä ehtoja sovelletaan vuokrattaviin tuotteisiin. Yhteisesti näistä käytetään nimitystä "vuokravälineet".

 1. SeaFox Oy:n (jäljempänä Kauppias) sähköavusteisten fatbike-pyörien, SUP-lautojen, kanoottien, soutuveneen ja sähköpotkulautojen (jäljempänä vuokravälineet) vuokrausehdot ja -säännöt sekä säädökset määritellään näissä vuokrausehdoissa, vuokrasopimuksessa sekä Suomen lainsäädännössä. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksen ennen vuokravälineen luovutusta vuokraaja (jäljempänä Asiakas) sitoutuu noudattamaan näitä vuokraukseen liittyviä ehtoja, sopimuksia sekä lainsäädäntöä.
 2. Vuokrattavana olevat vuokravälineet ja niiden lisävarusteet ovat Kauppiaan omaisuutta.
 3. Kauppiaan omaisuutta ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.
 4. Vuokrahinta maksetaan etukäteen ennen vuokrauksen alkamista Kauppiaan hyväksymillä maksutavoilla, joita ovat käteinen raha, tilisiirto ja pankkikorttimaksu.
 5. Asiakkaan on todistettava vuokrauksen yhteydessä henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti).
 6. Asiakkaan tulee jättää vuokrauksesta vakuus, joka on joko kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti.
 7. Alle 18-vuotias voi vuokrata Kauppiaan tuotteen/tuotteita huoltajansa seurassa.
 8. Allekirjoittaessaan vuokraussopimuksen, Asiakas on vastuussa kaikista vuokrauksen kohteelle olevista vahingoista sekä katoamisista, joita vuokravälineille ja niiden lisävarusteille tapahtuu vuokrauksen aikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokravälineille ja/tai lisävarusteille aiheutuneet vahingot niiden todellisen arvon mukaan. Asiakas on täydessä vastuussa kaikista vahingoista, joita vuokrattavana oleville vuokravälineille ja/tai lisävarusteille tapahtuu, kun vuokravälineet ovat tällä vuokrauksessa. Vahingonkorvausvastuu purkautuu, kun tuotteet on palautettu palveluntarjoajalle sovitun mukaisesti ja todettu olevan moitteettomassa kunnossa.
 9. Asiakkaan on palautettava vuokraamansa vuokraväline ja/tai lisätarvikkeet sovittuna aikana sovittuun paikkaan vuokrauksen päätyttyä. Mikäli Asiakas palauttaa vuokravälineet ja/tai lisätarvikkeet myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, vuokranantajalla on oikeus periä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka. Lisävuokra on 20 € / jokainen alkava tunti.
 10. Asiakas on velvollinen huolehtimaan vuokrauksen kohteena olevista vuokravälineistä ja muista mahdollisista lisätarvikkeista siten, kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta vuokrattavaa Kauppiaan omaisuutta kohtaan.
 11. Asiakas sitoutuu käyttämään vuokravälineitä ja niihin liittyviä lisätarvikkeita vain niille tarkoitetulla tavalla.
 12. Asiakas vakuuttaa ymmärtävänsä, ettei hänellä ole oikeuksia vaatia korvauksia Kauppiaalta henkilö- tai omaisuusvahinkojen sattuessa.
 13. Asiakas ei saa luovuttaa mitään vuokrattavana olevaa tuotetta/tuotteita kolmannelle osapuolelle ilman erillistä sopimista Kauppiaan kanssa.
 14. Asiakkaan on oltava varkauden, ilkivallan, liikennevahingon tai muun vastaavan tapauksen osalta välittömästi yhteydessä Kauppiaaseen (puhelinnumeroon 0400268473) sekä poliisiin (puhelinnumeroon 112) tapauksen selvittämiseksi.
 15. Kauppiaalla on oikeus vuokra-aikana purkaa tämä sopimus, mikäli käy ilmi, että Asiakas ei noudata vuokrasopimuksen ehtoja. Kauppias pidättää oikeuden olla vuokraamatta vuokravälineitä ja/tai niiden lisävarusteita ilman selityksiä, mikäli Asiakas ei vaikuta luotettavalta, vaikuttaa kykenemättömältä soveltamaan sopimusehtoja tai huolehtimaan muutoin vuokrattavana olevasta materiaalista.
 16. Asiakas ymmärtää, ettei Kauppias ole missään vastuussa Asiakkaan toiminnasta vuokrauksen aikana. Asiakas toimii täysin omalla vastuulla eikä Kauppias vakuuta asiakkaita henkilö-, omaisuus- tai muiden vahinkojen varalta.
 17. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä Kauppiaalle sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään edeltävänä päivänä. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia vuokrauksen alkamisesta, tulee Asiakkaan maksaa vuokra kokonaisuudessaan Kauppiaalle. 
 18. Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Kauppias irtisanoa vuokrasopimuksen. Irtisanomisesta ilmoitetaan viivytyksettä kohteen vuokranneelle asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Maksuehdot

 • Kauppias soveltaa palveluissaan luotettavia ja turvallisia maksuvälitystahoja.
 • Kauppias ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa.
 • Asiakas sitoutuu noudattamaan valitsemansa maksutavan mukaisia ehtoja.
 • Maksaminen laskulla
 • Lasku on maksettava laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä.
 • Eräpäivän jälkeen maksettuihin laskuihin lisätään aina viivästyskulut. Mikäli lasku on maksettu eräpäivän jälkeen alkuperäisellä laskulla ja viivästyskuluja on ehtinyt jo syntyä, kulut laskutetaan erikseen.
 • Mikäli maksutapahtumaa ei ole saatettu onnistuneesti loppuun tilaushetkellä, Kauppias ei käsittele tilausta.